Sürdürülebilir Çevre ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi -

1.   Sürdürülebilir Çevre ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi
  2. Haberler

Osmanlı'da Müzik ile Şifa Söyleşisi

Topluma Hizmet Koordinatörlüğü tarafından Osmanlı'da Müzik İle Şifa adlı bir online söyleşi gerçekleştirilecek.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Topluma Hizmet Koordinatörlüğü, 15 Ekim 2021 Cuma günü saat 20:00'da ''Osmanlı'da Müzik ile Şifa'' adlı online etkinliğe ev sahipliği yapacak. Sürdürülebilir Çevre ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Topluma Hizmet Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Aslıhan Güzin SELÇUK'un moderatörlüğünde gerçekleşecek etkinliğe Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent ÖZTÜRK, Edirne Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi Müdürü Öğretim Görevlisi Ruhi Pehlivancık konuşmacı olarak katılırken, Türk Musikisini Araştırma  ve Tanıtma Grubu TÜMATA üyesi Yaşar GÜVENÇ hem konuşmacı olarak hem de icralarıyla katılacak. 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı gününün önemine binaen yapılacak söyleşide; Osmanlı Devletinde ruh hastalıklarının tedavisinde kullanılan yöntemler, uygulamalar ve müzik makamları hakkında konuşulacak.

Google Meet üzerinden online olarak gerçekleşecek söyleşinin linki: meet.google.com/jbu-qskb-onx