‘’Sürdürülebilir Bir Gelecek Eğitimi’’ Üniversite Öğrencileri ile İşbirliği Yapıyor

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM), imeceLAB ve S360’ partnerliğinde hazırlanan ‘’Sürdürülebilir Bir Gelecek Eğitimi’’ Zorlu Holding ana partnerliğinde 5 Şubat 2022 tarihinde başlıyor.

Programa Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve farklı üniversitelerinden öğrenciler katılarak sosyal, kültürel ve ekolojik meselelere çözüm bulmaya odaklanacaklar. Program; 5-23 Şubat 2022 tarihleri arasında hafta içi akşam ve hafta sonları aktif katılım gerektiren, çevrimiçi eğitim ve etkinliklere katılım sağlayacak daha iyi bir gelecek için aynı hedef doğrultusunda çalışan toplumsal ve çevresel meseleleri kendine dert edinen ve bu konulardaki bilgi birikimini artırmak isteyen 850 üniversite öğrencisi ile gerçekleşecek.

Programın sonunda eğitimi başarıyla tamamlayan Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin akademik onayıyla bir sertifika verilecek.

Programla ilgi bilgi veren Zorlu Holding Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Şahika Özcan Ortaç, “Zorlu Grubu olarak, Akıllı Hayat 2030 stratejimiz doğrultusunda, sürdürülebilirliği bir iş yapış biçimi haline getirirken, kurucu ortağı olduğumuz sosyal inovasyon platformu imece’nin açık inovasyon laboratuvarı imeceLAB ile toplumsal, kültürel, ekonomik ve çevresel sorunlara gençlerle birlikte yenilikçi çözümler üretmeye ve gençlerin daha iyi bir gelecek kurgusuna nasıl odaklanarak onları nasıl destekleyeceğimize de odaklanıyoruz” dedi.