‘’Genç Eller Temiz Sahiller’’ Projesi Gerçekleştirildi.

‘’Genç Eller Temiz Sahiller’’ Projesi Gerçekleştirildi.

Genç Eller Temiz Sahiller Projesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Topluma Hizmet Koordinatörlüğü ve Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘’Genç Eller Temiz Sahiller’’ projesinde buluştu. Toplum Yararı Gönüllüleri, lise öğrencileri ile birlikte Garipçe sahilinde çevreye atılmış çöpleri toplayarak hem sahili temizledi hem de çevre bilinci oluşturmaya çalıştılar.

Kirlilikle mücadeleyi özendirmek, geliştirmek ve katılımı sağlamak için düzenlenen etkinlik, 7 Aralık 2021 tarihinde Sarıyer Garipçe sahilinde gerçekleştirildi.

Kıyı temizliği etkinliği kapsamında katılımcılara İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından tulum, eldiven, yağmurluk ve yengeç çöp toplama aparatı temin edildi.

Garipçe’de kalede yapılan temizlikte cam parçaları, plastik poşetler, şişe kapakları, maske, plastik bardak ve sigara izmaritleri toplandı.