Sürdürülebilir Çevre ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi -

1.   Sürdürülebilir Çevre ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi
  2. Haberler

Sürdürülebilirlik ile İlgili Dinleyebileceğiniz Podcast Kanalları

Son yıllarda oldukça popüler olan podcast, her bölümünde farklı bir konuyu ele alan sesli içerik olarak tanımlanabilir. Bu yazıda küresel çapta gündemde bir konu olan "Sürdürülebilirlik’’ hakkında bazı podcast kanalı önerilerine ulaşabilirsiniz.

ROTATİF

Adalet, kapsayıcılık ve şeffaflık perspektifinden bakarak; iklim krizinden göçlere cinsiyet eşitliğinden sağlık politikalarına ve tarıma uzanan hayati konuları araştıran bir program.

SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM OKULU

Sürdürülebilir Yaşam Okulu, dünyamız için fayda ve fark yaratan cesur insanları konuk ediyor ve tüm canlılar ile birlikte dünyada yaşamın sağlıkla sürmesi için birçok soruya cevap arıyor.

DEVENTS

UNDP Türkiye’nin seçkin konuşmacılarla düzenlediği, sürdürülebilir kalkınma odaklı konferans ve festivalleriyle ilgili olarak sunduğu bir podcast servisi.

BUGÜNE HAZIR MISIN?

Akbank'ın "Bugüne hazır mısın?" isimli podcast serisinde iş hayatına yön veren en taze fikirler ve kavramlar konuşuluyor.

DÖNGÜSEL SOHBETLER

Hem iyi uygulamalar hem de şirket ve bireylerin sürdürülebilirlik hedeflerinin konuşulduğu podcast yayınında, iş hayatında sürdürülebilirlik ve döngüsel ekonomi odağında sohbet ediliyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ KONUŞALIM

Bu podcast kanalında, sürdürülebilirlik kavramının öneminin anlaşılması ve Türkiye’de sürdürülebilirliğin yaygınlaşması amacıyla merak edilenler konuşuluyor.

PLUMEMAG SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM TRENDLERİ

Sürdürülebilir Yaşam Trendi üzerine oluşturulan yayında her gün duyduğumuz sürdürülebilirlik kavramlarının detaylı incelemesi yapılıyor.

KÜRESEL SESLER

Sürdürülebilir Kalkınma ve Girişimcilik Derneği tarafından hazırlanan yayının her bölümünde farklı bir Sürdürülebilir Kalkınma Amacından bahsediliyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR SOHBETLER

Kanalda, Birleşmiş Milletler Kalkınma Hedeflerinin tüm başlıklarını kapsayacak çeşitlilikte olmasına özen gösterilen içerik planı ile profesyoneller, bilim insanları, girişimciler ve öğrenciler konuk ediliyor.